Sprzedawca

SKLEP SPOŻYWCZO-MONOPOLOWY IZABELA KONTRONIEWICZ
Sprzedawca
Miejsce pracy: Legnica
Numer: StPr/25/0731
OBOWIĄZKI:
- dbanie o klienta,- obsługa klienta,- dbanie o miejsce pracy.Miejsce pracy: sklep Izabela
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze branżowe


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Legnica


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

4 666 PLN


Opis wynagrodzenia:

.[Godziny pracy]: 06:00 - 15:00, 15:00 - 23:00[Planowany okres zatrudnienia]: 3 miesiące

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Legnicy

Szczegóły oferty

Stanowisko: Sprzedawca

dolnośląskie / Legnica

SKLEP SPOŻYWCZO-MONOPOLOWY IZABELA KONTRONIEWICZ

wczoraj

Podobne ogłoszenia

Kasjer-sprzedawca

Miejsce pracy: dolnośląskie / Głogów

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie

Oferta od: 2025-10-19

Kasjer-sprzedawca

Miejsce pracy: dolnośląskie / Głogów

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie

Oferta od: 2025-10-19

Sprzedawca

Miejsce pracy: dolnośląskie / Głogów

Firma: Sklep Rybny "U KARPIA" Bogusław Dreszerski

Oferta od: 2025-10-18

Praca

Sprawdź najnowsze oferty pracy

dzisiaj

ManpowerGroup

SZCZEGÓŁY

Specjalista ds. zakupów (operacyjnych)

Miejsce pracy: dolnośląskie / Gromadka

Zakres obowiązków: Zarządzanie procesem zakupowym — analiza potrzeb, planowanie, realizacja i monitoring zamówień Przygotowywanie oraz analiza danych zakupowych Tworzenie, monitorowanie i rozliczanie zamówień w systemie Przygotowywanie kompletnej...

dzisiaj

OK JOB Sp. z o.o.

SZCZEGÓŁY

Asystent / Asystentka Zarządu

Miejsce pracy: dolnośląskie / Legnica

Zadania i obowiązki: organizacja pracy biura i wsparcie zarządu w codziennych działaniach obsługa korespondencji przychodzącej i wychodzącej planowanie podróży służbowych i przygotowanie spotkań biznesowych nadzór nad obiegiem dokumentów i zamówieniami...

dzisiaj

Niro Sp. z o.o.

SZCZEGÓŁY

Dietetyk

Miejsce pracy: dolnośląskie / Lubin

opracowywanie receptur na poszczególne rodzaje diet, kontrola dokumentów i prawidłowości stosowanych receptur i zestawów żywieniowych w procesie produkcji, opracowywanie diet i menu, nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług,...